Cinci motive pentru care sa intri pe Youtube

Cinci motive pentru care sa intri pe Youtube

 

In ultimul timp Youtube face parte din viata noastra de zi cu zi din ce in ce mai mult. Sa fim seriosi: cati dintre noi se mai uita la televizor? Il lasam, mai degraba, pentru parinti sau bunici.

Stiti momentele acelea cand vrei sa mananci si t.r.e.b.u.i.e. sa te uiti la ceva, iar serialul pe care il urmaresti in mod normal nu e destul de “apetisant”? Parca si postarile de pe facebook sunt tot aceleași… Daca toate platformele ti se par par expirate, poti intra pe Youtube atunci cand

1. Vrei sfaturi

Pe canalul Mariei poți intra cand ai nevoie de sfaturi de la o sora mai mare pentru ca ea isi spune povestile pe Youtube.  De ce? Pentru ca stie ca asa ii poate ajuta pe ceilalti sa nu faca greselile pe care le-a facut ea. Vorbeste cu abonatii ei la fel cum  ar face-o  cu niste prieteni vechi, fiindca e pe Youtube inca din 2016. Protagonista noastra poate fi  considerata o adevarata  fashion addict. Iubeste sa experimenteze diferite look-uri si sa surpinda prin unicitatea si inventivitatea ei. Stilul ei este destul de edgy si iubeste sedintele foto. Deci… e o sora mai mare cu stil.

Cinci motive sa intri pe Youtube

2. Ai nevoie de un moment de respiro sau de o aventura

Cateodata vrei un moment de respiro sau o aventura. Ceva amuzant, spontan, iesit din comun. Eh, cand vremea de afara nu-ti permite sa iesi, iar prietenii sunt toti ocupati, nu-ti  ramane altceva decat sa cauti ceva interesant de urmarit. Ca de exemplu, canalul Ancai. Aici  gasesti Provocari Nebune, vanatoare de  obiecte, farse si nu numai. Anca, asa spontana și cool cum e ea, te ajuta sa te destinzi si, de cele mai multe ori, te face sa razi. Sau chiar sa-ti spammezi prietenii cu apeluri la sa iesiti toti afara!

Cinci motive sa intri pe Youtube

3. Vrei sa fii la  curent cu barfele momentului

Traiesti pentru drama si vrei sa vezi cine, ce mai face. Poate esti fan al vreunui Youtuber si te  intereseaza ultimul  scandal in  care  e implicat. Care a fost ultima Schisma a Youtube-ului romanesc? Iti spune Bogdan! El este la curent cu toate astea. Special pentru  tine.

Cinci motive sa intri pe Youtube

4. Cica vrei sa te dezvolti personal

E in regula, stim ca  de fapt urasti sportul si ca singurul  care face sport de aici e creierul tau. Ai noroc ca suntem in 2020 si tehnologia a avansat. Totul e atat de simplu… Trebuie sa  dai  doar  un  click (si un  skip  ad) si afli lucruri pe care pun  pariu  ca nu  le stiai! Atentie, Cad Informatii iar Alex ti le spune! Daca esti un #KnowledgeAddict (adica esti genul care  se uita la chestii destepte), canalul lui  Alex e cel mai potrivit  loc pentru tine! Daca te intereseaza tehnologia, istoria, stiinta, invetiile inutile sau a cui  e luna, Alex e  omul care chiar le stie pe toate. Si chiar mau mult.

Cinci motive sa intri pe Youtube

5. Pur si simplu vrei ceva diferit

Departe de clasicele Tom si Jerry, desenele pe care le gasesti pe Youtube-ul romanesc par  sa aiba  alta  forma. Au mai mult umor si sunt  puuutin mai  diferite. In  sensul  ca  au glume bine puse la  punct.  Poate sunt mai potrivite pentru  adolescenti decat pentru  copii, dar ele sunt sarguincios  gandite si, deloc de neglijat, sunt romanesti. Ar trebui sa ne  mandrim  cu  asta. De la personaje importante din literatura, pana la studenti  de facultate sau  roboti, personajele sunt care mai  de care mai  originale. Big up for them!

Daiana Rob

PS: Asa cum v-ati dat seama, nu am dat numele adevarate ale celor la care m-am referit. Dar i-ati recunoscut, nu-i asa?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *