Cele mai populare filme in 2015

Cele mai populare filme in 2015

 

Iata un top 10 al celor mai populare filme din 2015. Pe unele poate le-ati vazut, pe altele nu. Oricum, scurtele prezentari pe care le alaturam titlurilor va vor ajuta in alegerea lor, caci, un film bun, intr-o seara de iarna, in vacanta, e chiar recomandat.

Pe locul I se afla, asa cum va asteptati probabil, “Star Wars: The Force Awakens” (2015, cu Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Harrison Ford) despre care aflati mai multe AICI. Este un blockbuster lansat de curand, dar care deja a ocupat un loc de frunte in preferintele cinefililor din intreaga lume.

 

Star Wars
Locul II“Krampus” (2015, cu Adam Scott, Toni Collette, David Koechner), o comedie, un film de familie, despre un baietel care cheama in casa lui, din greseala, un spirit al Craciunului.

 

Krampus
Locul III“In The Heart of The Sea” (2015, cu Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson). Filmul povesteste despre un vas de pescuit balene, din anii 1820, scufundat de o balena de mari dimensiuni. Episodul va constitui, mai tarziu, subiectul cunoscutului roman “Moby Dick”, al scriitorului american Herman Melville.

 

In the heart of the sea

 

Locul IV“Creed” (2015, cu Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson).
Un fel de continuare a seriei de succes “Rocky”, filmul il aduce in prim plan pe copilul din flori al lui Apollo Creed, marele campion la box, fostul adversar si apoi bun prieten al lui Rocky Balboa, mort in urma unui meci dur. Pustiul, Adonis Creed nu vrea nimic, decat sa boxeze, dar nu sub numele tatalui sau.. O poveste placuta, mai putin comerciala, cu un Stallone care joaca, si joaca bine…

 

Creed
Locul V“The Ridiculous 6” (2015, cu Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia), o comedie western, in care un criminal descopera ca are cinci frati vitregi. Impreuna cu ei porneste in cautarea tatalui, un ratat inglodat in datorii.

 

Ridiculous6
Locul VI“A Very Murray Christmas” (2015, cu Bill Murray, Paul Shaffer, Michael Cera). Filmul poveste despre ingrijorarea lui Bill Murray ca la show-ul sau televizat nu va veni nimeni, din cauza iernii grele din New York.

 

A very Murray Christmas
Locul VII“The Revenant” (2015, cu Leonardo Di Caprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson).  Subiectul filmului se concentreaza in jurul unui colonist american din anii 1820, manat de razbunare impotriva celor ce-l parasisera la un moment dat, desi era ranit.

 

The Revenant
Locul VIII –  “The hateful eight” (2015, cu Jennifer Jason Leigh, Kurt Russel, Channing Tatum). Povestea se petrece in perioada de dupa Razboiul de secesiune. Niste vanatori de recompense incearca sa gaseasca adapost in timpul unei furtuni de zapada, dar sunt implicati intr-un complot  care aduce tradari si deceptii.

 

The hateful eight
Locul IX“Jocurile Foamei: Revolta – partea 2” (2015, cu Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth). Katnis Everdeen, conducatorul rebeliunii trebuie sa adune o armata impotriva Presedintelui Snow.

 

Jocurile foamei
Locul X“The Big Short” (2015, cu Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling). Actiunea se petrece in lumea finantelor, in perioada dinaintea crizei ce a afectat mai intai Statele Unite, apoi intreaga lume.

 

The big short

 

(sursa: IMDb.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *