Cele mai noi jocuri video au fost prezentate la Electronic Entertainment Expo 2015

Cele mai noi jocuri video au fost prezentate la Electronic Entertainment Expo 2015

Ar fi destul de dificil sa apreciem care au fost cele mai tari jocuri de la Electronic Entertainment Expo 2015, eveniment ce s-a desfasurat saptamana trecuta in Los Angeles. Mai ales ca la acest urias targ de jocuri video au participat 300 de producatori ce si-au prezentat ultimele realizari (peste 1600!) in fata distribuitorilor, ziaristilor si a zecilor de mii de fani ce s-au perindat pe acolo timp de trei zile.
Vom incerca si noi sa va prezentam cateva noutati in video-gaming, aparute cu ocazia acestui adevarat spectacol al tehnologiei si al imaginatiei.
The Last Guardian este un joc pentru PS4, creat de Fumito Ueda, avand in prim plan un baietel si “fiara” sa, ce trec printr-o suita de aventuri, ca doi prieteni buni. Este un joc interactiv, iar tu  va trebui sa controlezi baietelul care incearca sa scape din ruinele unui castel imens. Pe “fiara” o cheama Trico si este de urmarit relatia care se stabileste intre cei doi protagonisti.

the last guardian

Beyond Eyes este creat pentru PC si Xbox One si este o poveste de-a dreptul miscatoare a unei fetite oarbe, pe nume Rae, care pleaca sa-si caute pisica, intr-o lume pe care nu o cunoaste deloc. In locul vederii, Rae se foloseste de atingeri si de mirosuri pentru a se orienta. Jocul este creat de studioul olandez Tiger & Squid si iti propune un anume fel de a explora, fara sa poti vedea lumea din jurul personajului principal…

Beyond Eyes

Cuphead, pentru PC si Xbox One te plimba intr-o lume a animatiei in stilul anilor ’30, gen Disney. Se poate juca si impreuna cu un prieten. Atrage fundalul jocului, pictat parca in acuarele.

Cuphead

Fallout 4, joc pentru PC, PS4 si Xbox One, isi are actiunea in viitor, peste 200 de ani, intr-o lume distrusa de armele nucleare. O lume pe care nu obosesti sa o cutreieri si in care ai parte de multe surprize. In acest joc poti face aproape orice, ai la dispozitie un mediu de joc deschis, iar personajul este foarte bine creat. Explorarea acestei lumi apocaliptice iti va lua, insa, mult timp.

Fallout4

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain este un joc pentru PS4 si Xbox One creat de japonezul Hideo Kojima. Vei avea parte de misiuni de lupta pe front, va trebui sa-ti recrutezi proprii soldati si sa-i antrenezi, organizandu-ti propria armata. Actiunea se petrece intr-un camp de instalatii petroliere. Jocul continua actiunea din Metal Gear Solid V: Ground Zero dar veti avea posibilitatea sa jucati si multiplayer, prin componenta lui, Metal Gear Online.

Metal Gear

Star Wars: Battlefront se poate juca pe PC, PS4 si Xbox One. Cum ar fi sa te trezesti inconjurat de o intreaga armata de Rebeli? Vei vedea atunci cand jocul va ajunge si la noi. Este un joc extrem de dinamic, iar actiunea se petrece pe o planeta ciudata, in plin science-fiction, in jurul unei ambuscade create de Rebeli.

Star Wars Battlefront

Deocamdata, atat. Vom reveni si cu alte jocuri prezentate in premiera la Electronic Entertainment Expo 2015 (E3), in Los Angeles.

Sorin Alexandru Sontea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *