Top 10 PUSHtimea – cele mai ascultate piese in 2019

Top 10 PUSHtimea – cele mai ascultate piese in 2019

Salut, PUSHtime!

In 2019 am ascultat ceva muzica. De toate felurile. Si ne-a placut ce am auzit. Am avut parte de piese care ne-au facut sa le tinem minte versurile, sa ne miscam intr-un anume fel (de fata cu ceilalti sau doar cand suntem singuri) si sa le adaugam in play-listul de fiecare zi.

Top 10 PUSHtimea – cele mai ascultate piese in 2019

Ed Sheeran, numit si “artistul deceniului”, a avut anul acesta trei piese interesante (Beautiful people – impreuna cu Khalid, River – impreuna cu Eminem, Antisocial – impreuna cu Travis Scott).

Si Taylor Swift a primit titlul de “artistul deceniului”. Albumul sau Lover a ajutat-o sa ocupe locul trei in topul celor mai ascultati artisti ai anului. O sa vedem cum vor sta lucrurile pana la urma cu cei doi.

In acest an, Post Malone a revendicat locul artistului cel mai ascultat cu peste 6,5 miliarde de accesari de la fanii de pe intreg globul. Este primul rapper care a ajuns in topul Spotify si a facut-o in  doar 12 saptamani dupa ce a lansat albumul Hollywood’s Bleeding (care se intampla sa fie si cel de-al doilea album cel mai difuzat la nivel mondial in acest an). Colaborarea sa cu Swae Lee la Sunflower de la Spiderman: Into the Spider-Verse a stabilit topul primelor trei melodii cele mai transmise ale anului, ceea ce ii ofera artistului un loc in fiecare dintre cele trei mari categorii de muzica (artisti de top, melodii de top si albume de top).

Cel de-al doilea artist cel mai difuzat al anului este cantareata de 17 ani Billie Eilish. In acest an ea a lansat albumul When we all fall asleep, where do we go? si a depasit 6 miliarde de accesari. Albumul s-a dovedit a fi cea mai rasunatoare lansare din 2019, marcand un punct de reper – Billie este prima artista care a ajuns cu albumul sau in categoria celor mai difuzate albume. Hitul ei  Bad guy este pe locul doi in topul celor mai difuzate melodii in acest an.

Ariana Grande a lansat in februarie albumul Thank U care ajutat-o sa devina numarul trei pe lista celor mai ascultati artisti de pe Spotify din toate timpurile. Piesa ei 7 rings a fost, de asemenea, in primele cinci cele mai difuzate in acest an.

Top 10 PUSHtimea – cele mai ascultate piese in 2019

     1Seniorita – Shawn Mendes ft. Camila Cabello

Piesa de top a anului vine de la duo-ul care a adus furtuna in emisfera nordica (Shawn Mendes si Camilla Cabello) si a avut peste 1 miliard de accesari.

  1. Sunflower – Post Malone & Swae Lee
  2. Bad guy – Billie Eilish
  3. 7 rings – Ariana Grande
  4. Old town road – Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus
  5. Memories – Maroon 5 
  6. Beautiful people – Ed Sheeran ft. Khalid
  7. River – Ed Sheeran ft. Eminem
  8. Circles – Post Malone
  9. God’s Country – Blake Shelton 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *