Castigatorul concursului “Cea mai cool scrisoare catre Mos Craciun”

Castigatorul concursului “Cea mai cool scrisoare catre Mos Craciun”

La concursul nostru “Cea mai cool scrisoare catre Mos Craciun”, castigatoare este Andreea Gaman! Andreea este din Bumbesti-Jiu, are 15 ani si este eleva la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Targu Jiu.
Au fost multi participanti si multe scrisori frumoase. Nu stim daca ce i-a trimis Andreea lui Mos Craciun este “cool”, dar noua ne-a placut mult. S-a dovedit a fi o domnisoara sensibila…
Iata ce i-a scris ea lui Mos Craciun:
“Draga Mosule, de Craciun nu vreau lucruri materiale sau alte chestii pe care mi le doream in trecut. Vreau doar ca, in anul ce vine, sa fiu fericita… Si imi doresc acelasi lucru si pentru fratele meu. Din pacate anul care se incheie in curand nu a fost unul tocmai asa cum l-as fi vrut eu… Iar pana acum toate Craciunurile au fost la fel. As vrea ca macar acesta sa fie diferit. Vreau sa-mi aduca fericire si sanatate! Stiu ca multi copii iti scriu scrisori care mai de care mai frumoase, mai pline de rugaminti pentru tot felul de lucruri, dar eu vreau doar fericire… Asta-i dorinta mea…”

Felicitari, Andreea, pentru castigarea concursului! Ne-au placut randurile pe care i le-ai trimis Mosului. Si speram din tot sufletul ca el va avea grija sa iti indeplineasca dorinta! Are tot anul la dispozitie…

Premiul pleaca catre tine! Ai castigat un tricou, o sapca, o cravata si o cana, toate marca PUSHtimea! Bine ai venit in gasca noastra!

PUSHtimea va saluta pe toti cei care ati participat la acest concurs!

Va asteptam in continuare pe www.pushtimea.ro. Vrem sa va cunoastem, sa va aflam parerile, sa ne distram impreuna…

Vreti sa fiti diferiti? Vreti sa deveniti cunoscuti?
Va place sa scrieti? Va place sa faceti fotografii interesante?

Contactati-ne aici http://www.pushtimea.ro/contact/.

Puteti face parte din echipa PUSHtimea, puteti face primii pasi catre jurnalism! Si putem sa ne distram impreuna… Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *