Bogdan Nick: Haideti sa vorbim despre gaming!

Bogdan Nick: Haideti sa vorbim despre gaming!

Salut! Sunt Bogdan, am 17 ani, iar acesta este primul articol scris de mine pentru PUSHtimea. Vreau sa va spun de la inceput ca una dintre pasiunile mele este gamingul.
Ce voi face eu la PUSHtimea? Va voi vorbi atat despre jocuri cunoscute sau mai putin cunoscute, despre competiile acestui “sport”, despre ce reprezinta acest fenomen al gaming-ului, cat si despre unele jocuri single-player, care pentru mine au un story interesant.
Probabil va intrebati ce-mi place sa joc. Smile Eu prefer jocurile multi-player pentru ca aici intervine o anumita interactiune cu oamenii, ceea ce face jocul sa devina imprevizibil si mai interesant. Daca as concura sau conlucra cu niste roboti, stilul de joc al adversarilor ar fi usor de „ghicit”. Fiecare om este diferit, asa ca modul in care jucatorii reactioneaza este diferit si de aici se poate ajunge la multe situatii amuzante sau cel putin interesante.
Preferatul meu? League of Legends!!

LOL

 

Cu el mi-am petrecut cele mai multe ore in fata calculatorului. Jocul este la al 5-lea sezon, eu am inceput sa-l joc in sezonul 3, suficient de devreme incat sa asist la o parte din schimbarile pe care le-au suferit campionii, itemele si chiar si harta (care, la sfaristul sezonul 4, a avut parte de o schimbare radicala). Jocul are parte de imbunatatiri constante, care ii cresc calitatea, competitivitatea si care ajuta player-ii sa aiba parte de experiente tot mai placute. Stiu ca exista o anumita competitie pe site-urile de gaming sau intre grupurile de jucatori de MOBA (multiplayer online battle arena): League of Legends sau Dota2? Eu le-am jucat pe amandoua, iar pricipalul motiv pentru care am ramas pe LOL este acela ca pe el am inceput sa-l joc prima data, nu pentru ca-l consider neaparat mai bun. Alte jocuri multi-player pe care le-am jucat: Starcraft2, Counter Strike: Global Ofensive, Hereos of the Storm, Smite si Hearthstone. Ceea ce apreciez la aceste jocuri este ca pentru a ajunge bun, este nevoie de munca si de pasiune. La nivel profesionist, fiecare dintre aceste jocuri devine interesant de privit pentru cei care vor sa invete mai multe, anumite tactici, tehnici folosite de jucatori experimentati sau doar ca sa vada cum este in ligile mai mari.

Este mult de vorbit despre jocurile pe care le-am mentionat mai sus. Data viitoare o sa scriu despre un singur joc, asa ca va intreb pe voi: despre care dintre aceste jocuri vreti sa fie articolul urmator?

Lasati un comentariu si, pana data viitoare, va doresc o saptamana buna!

Bogdan Nick

6 comments on «Bogdan Nick: Haideti sa vorbim despre gaming!»

 1. Alex Dany says:

  iti place sa joci samp ?

  1. Bogdan Nick says:

   Am jucat San Andreas acum cativa ani si mi-a placut, dar acum nu-l mai joc.

 2. Caruceru Cristian says:

  ce spui de elsword? este un joc pe care ai fi dispus sa il incerci? multi prieteni au spus ca nu il inteleg,ca e de copii,parerea ta care e?

  1. Bogdan Nick says:

   M-ai uitat pe internet sa vad cum e si nu mi se pare prea interesant, dar e doar parerea mea.

 3. Smoke says:

  Eu as vrea sa vorbesti in articolul urmator despre cs go

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *