Bianca Rosu: Recunosc, imi place sa cant! (incl.video-clip)

Bianca Rosu: Recunosc, imi place sa cant! (incl.video-clip)

Parintii imi spun mereu ca m-am nascut sub zodia muzicii…

Povestea mea a inceput la varsta de 4 ani, cand  tata m-a luat de mana si m-a dus la Palatul Copiilor ca sa particip la o auditie pentru la grupul Allegretto. Acolo, profesoara Adriana Codreanu m-a ascultat si imediat a exclamat: “Acesta este copilul de care am nevoie!”  Cam pe la aceeasi varsta obisnuiam sa merg cu parintii la concertele Holograf, unde colegi de-ai lor ma purtau pe umeri in timp ce eu fredonam melodiile trupei.

Pe la 8 ani am inceput sa-mi doresc o cariera solo, asa ca am participat la toate festivalurile mari de copii din tara: Mamaia Copiilor, Cerbul de Aur Junior, Delfinul de aur, Ursuletul de aur, Contrapunct. La 10 ani m-am hotarat sa iau lectii de canto cu doamna Viorela Filip.

In paralel cu aceasta pregatire individuala, am participat impreuna cu grupul Allegretto, in calitate de solista, la multe festivaluri de muzica pentru copii. In Rusia, Israel si Bulgaria am obtinut locul I. Tot alaturi de grupul Allegretto, am cantat in tari precum China, India, Belgia, Franta, Slovenia, Italia, Germania, Austria, Turcia, Hong Kong etc.

Mi-a facut mare placere sa particip la mai multe emisiuni de televiziune: Vedeta familiei, Atentie, copii!, M-a facut mama artist, Rai da’ buni – My song contest, O data in viata, Televiziunea Copiilor. Anul trecut am reusit performanta de a ajunge pana in bootcamp in cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1.

Ce sa va mai spun, recunosc, imi place sa cant! 

Bianca Rosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *