Astazi incepe un nou serial pentru adolescenti la Disney Channel:  „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”

Astazi incepe un nou serial pentru adolescenti la Disney Channel: „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”

 

Astazi, 22 februarie, la ora 17.10, la Disney Channel, incepe un nou serial pentru adolescenti: “Miraculos: Buburuza si Motan Noir”.

Disney aduce inca odata fata in fata aparatori ai binelui si protectori ai raului intr-o lupta pentru a salva unul dintre cele mai romantice orase din lume – Parisul în „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”.

Serialul ni-i prezinta pe Marinette si Adrian – doi liceeni aparent ca oricare, carora li s-a incredintat misiunea importanta de a prinde creatura responsabila cu transformarea cetatenilor în raufacatori. Pentru a-si indeplini misiunea, cei doi se transforma in super-eroi – Marinette in Buburuza, iar Adrian in Motanul Noir. Insa niciunul nu cunoaste adevarata identitate a celuilalt si de aceea lupta impotriva raului se transforma intr-o aventura nazdravana si amuzanta.

Cum vor reusi Marinetti si Adrian sa-si ducă misiunea de a salva Parisul la bun sfarsit, cum va triumfa binele impotriva raului si cum evolueaza dragostea dintre cei doi super eroi – toti fanii canalului pentru copii vor trebui sa afle urmarind episoadele intreaga saptamana incepand cu 22 februarie!
 

Cine sunt personajele care se afla in centrul aventurilor din  „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”?

 

Marinette / Buburuza

 

Astazi incepe un nou serial pentru adolescenti la Disney Channel:  „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”
Gardianul binelui – Marinette este o fata corecta, pozitiva si entuziasta care priveste intotdeauna partea buna a lucrurilor. Este generoasa, intotdeauna pregatita sa vina in ajutor si sa rezolve problemele altora.

 

 

 

Adrian / Motanul Noir

 

Astazi incepe un nou serial pentru adolescenti la Disney Channel:  „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”


Adrian locuieste impreună cu tatal lui – un designer de moda foarte bogat, intr-o casa situata pe o imensa proprietate privata chiar de partea cealalta a Turnului Eiffel. El are tot ce si-ar putea dori cineva, in afara de o viată normala. Insa atunci cand devine Motanul Noir obtine libertatea de a vorbi si de face orice isi doreste.
 

 

 

Kwame – Tiki și Plag

Astazi incepe un nou serial pentru adolescenti la Disney Channel:  „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”    Astazi incepe un nou serial pentru adolescenti la Disney Channel:  „Miraculos: Buburuza si Motan Noir”


Tiki si Plag sunt micii asistenti magici ai lui Adrian si Marinette care se implanteaza in acestia si ii transforma in Buburuza si Motanul Noir. Atunci cand cei doi adolescenti devin super eroi, Kwame raman ascunse si nu pot vorbi unul cu celalalt, insa când ies afara din medalioane ei pot fi vazuti de toata lumea. Marinette si Adrian ii poarta peste tot, insa nu au voie sa ii arate.

 

Hawk Moth

Hawk Moth are capacitatea de a crea si controla creaturile care transforma oamenii in raufacatori. Acesta poarta totdeauna o masca asa ca nimeni nu stie cine e cu adevarat. Scopul lui este sa obțina o putere extraordinara pentru a-i prinde pe Buburuza si Motanul Noir si micile lor ajutoare si pentru a conduce lumea.

Nu uitati! Incepand de astazi, in fiecare zi a saptamanii, la ora 17.10, pe Disney Channel va asteapta aventuri fermecatoare ale super-eroilor din Miraculos: Buburuza si Motan Noir!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *