Angelina Jolie si fiica sa, “colege de platou” (incl. trailer)

Angelina Jolie si fiica sa, “colege de platou” (incl. trailer)

Studiourile Disney vor lansa pana la sfarsitul lunii mai noua pelicula Maleficent. Alaturi de mama sa, Angelina Jolie, micuta Vivienne joaca rolul Printesei Aurora (in copilarie) si a fost aleasa pentru ca a fost singurul copil care a putut sta langa Angelina, imbracata in costumul si cu machiajul “maleficului” personaj pe care-l interpreteaza. 

Nici eu si nici Brad nu ne dorim sa-i facem actori pe copiii nostri. E amuzant sa-i ai langa tine, in timpul filmarii, dar nu intentionam acest lucru. Doar ca nici un copilas de varsta ei, 3-4 ani, n-a dorit sa vina langa mine. Dar pentru ca in acea scena trebuia sa apara un copil, am luat-o langa mine pentru ca a fost singura care ma placea si careia nu ii era frica de coarnele si de ghearele mele“, a declarat Angelina. 

Poveste filmului este urmatoarea: Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut… (vezi trailer)

 

 

(sursa: huffingtonpost.com, cinemagia.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *