Este 1 Iunie o zi speciala?

Este 1 Iunie o zi speciala?

Este 1 Iunie o zi speciala? Eu as zice ca… Da! Si nu pentru ca oficializeaza “ziua internationala a copilului”. Ci pentru ca ne lasa sa profitam de ea. Ne da voie sa ne dam seama ca, de fapt, este tare bine sa fii copil… Cum sa nu-ti placa sa te joci pentru mai multe ore fara sa te gandesti la nimic altceva? Cum sa nu-ti placa sa descoperi zambetul ascuns cu greu de parinti atunci cand faci o pozna haioasa? Cum sa nu-ti placa sa ai vacante in care fiecare zi este plina de intamplari de tot felul si totul se transforma in amintiri “cool”? Cum sa nu savurezi emotia din serile de dinaintea plecarilor in excursii, in locuri noi pe care abia astepti sa le descoperi… Sau emotia unui final de carte de aventuri in care ai fost, vreme de doua sute si ceva de pagini, personajul principal? Cum sa nu-ti tresalte inima atunci cand castigi primul tau concurs sau primul tau meci? Si cum sa nu te bucuri atunci cand iti intalnesti primul prieten adevarat, cel care iti va fi alaturi, poate, toata viata? Frumoasa e copilaria…

Si inca ceva… Din partea noastra, a “oamenilor mari” de la PUSHtimea. Este minunat sa fii inconjurat de copii! Daca ai rabdarea sa-i descoperi, poti fi surprins. Minti ascutite, suflete calde, talent, adesea multa munca pentru implinirea unui vis. Pe scurt, viitori oameni frumosi. Iata de ce ne place noua atat de mult ceea ce facem la PUSHtimea!

La multi ani tuturor copiilor pentru care bucuria de a te juca nu a expirat! La multi ani pushtilor care cred ca a te purta ca un copil nu prea mai este “cool”! La multi ani adolescentilor care se grabesc “sa fuga” de copilarie! La multi ani parintilor care descopera, macar din cand in cand, farmecul unei zile fara griji si placerea de a face ce iti place cu adevarat!

Sa aveti o zi frumoasa, plina de intamplari vesele!

Anda Sontea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *