Spune-mi ce inghetata mananci, ca sa-ti spun cine esti (partea a doua)

Spune-mi ce inghetata mananci, ca sa-ti spun cine esti (partea a doua)

Descopeream in prima parte a acestui articol (citeste AICI) cum sunt cei carora le place inghetata de capsuni, banane, vanilie, fulgi de ciocolata sau frisca.

Haideti sa vedem ce putem spune despre ceilalti…

Cui ii place cel mai mult inghetata de ciocolata?

Se pare ca esti o persoana orientata, ambitioasa, organizata, foarte activa si pe care competitia n-o sperie. Esti un bun comunicator si scoti de la ceilalti ce iti doresti. Te potrivesti cu cei carora le place inghetata de banane si cea de ciocolata, evident.

Ce spui de inghetata cu aroma de cafea?

Daca iti place, esti genul de persoana care traieste viata la maximum. Esti pasional, sensibil, ai mult entuziasm si iti place sa flirtezi si sa seduci. Traiesti in prezent, traiesti clipa – asa cum se spune, iti urmezi de cele mai multe ori inima si ai tendinta de a forta lucrurile, fara a te gandi atent la consecinte. Esti un pic repezit. Te intelegi bine cu cei carora le place inghetata cu aroma de banane si cea cu fulgi de ciocolata.

Iti place inghetata cu menta si ciocolata?

Daca da, sa stii ca pari de multe ori a fi foarte cinic. Iti place sa cunosti multe lucruri si cantaresti atent faptele. Ai spirit analitic dar iti place sa te contrazici, mai ales cand ai argumente. Esti o persoana realista atunci cand iti fixezi obiectivele. Esti prevazator si grijuliu mai ales cand vine vorba de viitor. Te potrivesti cel mai bine cu cei carora le place tot inghetata cu menta si ciocolata, dar si cu cei care prefer inghetata cu aroma de fistic.

Preferi inghetata cu fructe de padure?

Esti o persoana calda, prietenoasa, placuta si foarte apreciata atunci cand se afla in societate. Oricum, esti destul de orientat si motivat in activitatile tale. Esti insa o persoana care nu prea suporta sa se vorbeasca aiureli in jurul ei. Nu gusti glumele proaste. Te impaci cel mai bine cu cei carora le place inghetata de frisca si, bineinteles, inghetata cu fructe de padure.

Inghetata cu aroma de fistic este preferata ta?

Esti o persoana integra. Actionezi intotdeauna in litera si spiritul legii. Esti inteligent, constiincios si de nadejde, aproape un perfectionist. Incerci sa nu faci greseli, sa iti mentii reputatia si esti retinut in ceea ce priveste laudele. Si faci echipa buna cu cei care apreciaza inghetata cu menta si ciocolata.

Si, asa cum va spuneam si data trecuta, indiferent de ce aroma preferi, gasesti cea mai buna inghetata la prietenii nostri de la Alpin. Convinge-te singur!

Spune-mi ce inghetata mananci, ca sa-ti spun cine esti

2 comments on «Spune-mi ce inghetata mananci, ca sa-ti spun cine esti (partea a doua)»

  1. Groza Samuel says:

    Daca imi plac toate?:)

    1. Pushtimea says:

      Inseamna ca ai o personalitate complexa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *