Inelus VARTECUS sau cum am cucerit-o pe prietena mea

Inelus VARTECUS sau cum am cucerit-o pe prietena mea

Povestea asta s-a intamplat de curand… Era o zi atat de calduroasa, incat ti se topea si umbra de pe asfaltul incins al orasului. Se apropia ziua de nastere a prietenei mele, iar eu eram in panica de idei. Eram la inceputul relatiei noastre si nu stiam ce sa mai fac ca sa-i intru in gratii. S-o cuceresc, stiti voi… Si nu oricum, ci intr-un fel mai original, ceva romantic dar nu desuet. Doar suntem in secolul XXI, nu? Smile
Am inceput prin a cauta cu infrigurare pe net, poate gasesc vreo idee salvatoare. Filme, spectacole, parcuri de distractii si cate si mai cate… Dar parca toate mi se pareau banale, depasite… Nu gaseam nici cadoul potrivit, nici imprejurarea “perfecta” in care sa i-l ofer.
Apoi am pornit prin oras, cu ochii in toate partile, in cautare de ceva nou. Cand, deodata, un nume si o imagine de la o toneta de inghetata, mi-au atras atentia. Si doar stiam cam ce se intampla in zona asta, a inghetatei, “cu ce se mananca” chestia asta…
Dar nu, ceea ce vedeam era ceva nou – o inghetata care se numea VARTECUS (de la Alpin) si avea aroma de socata.           

                                                            vartecus

Am cumparat-o rapid si am gustat-o. Super Cool! Si ca prin minune imi vine si ideea, de la jocurile copilariei: „Inelus-vartecus pe-al cui deget incapusi?”
Gata, sunt salvat! Ce cadou mai frumos ii pot oferi prietenei mele decat un inelus alaturi de o inghetata (sau doua Smile) VARTECUS?
Poate va asteptati sa va spun si cum a iesit planul meu, sau alte amanunte picante de la intalnirea noastra. Imi pare rau ca poate va dezamagesc, dar sunt si momente fericite care nu se impartasesc cu ceilalti. Ceea ce pot sa va spun si sa va si recomand “cu si pe caldura” este VARTECUSUL de la Alpin si sa va spun ca da, inghetata aceasta isi atinge intotdeauna tinta! Petreceti cat mai multe clipe frumoase savurand-o si veti intelege… Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *