Alexia Eram: “Visul meu este sa fiu fericita!”

Alexia Eram: “Visul meu este sa fiu fericita!”

Haideti sa o cunoastem pe Alexia Eram! Stiti deja ca este fiica vedetei de televiziune Andreea Esca si va intalniti cu ea in fiecare sambata, la ora 10:30, pe Disney Channel, cand se difuzeaza emisiunea “I love Violetta”. Da, ea este una dintre cele trei prezentatoare ale emisiunii preferate de foarte multe dintre voi…
Alexia are 14 ani si este eleva in clasa a IX-a, la liceul francez Anna de Noailles.
Are mai multe pasiuni despre care ne va vorbi aici si tot ce face, face cu bucurie. Si asta pentru ca visul ei este… sa fie fericita! Nu este indragostita sau nu vrea sa declare oficial. Smile

PUSHtimea.ro: Alexia, cum a inceput povestea “I love Violetta”?
Alexia: Povestea “I Love Violetta” a inceput cand parintii mei mi-au zis ca se face un casting pentru o emisiune la Disney Channel, iar eu am zis sa incerc! La casting am inceput prin a ne prezenta, apoi am vorbit despre serialul “Violetta”, despre cantecele, dansurile si tinutele personajelor, si am purtat niste conversatii cu alte fete venite la preselectii. Dupa cateva saptamani de asteptare, am primit un telefon prin care ma anuntau ca fac parte din cele trei fete care vor prezenta emisiunea. Am fost foarte bucuroasa si am inceput sa tip prin casa. Smile Si asa am intrat in lumea “Violettei”.

PUSHtimea.ro: Ce inseamna acum pentru tine aceasta experienta?
Alexia: Aceasta experienta a fost una unica pentru ca am putut sa lucram cu o echipa profesionista, formata din oameni minunati si foarte muncitori. Am avut ocazia sa descoperim un platou superb si sa ne alegem haine in stil Violetta din marea garderoba a emisiunii. Aceasta experienta poate fi un inceput pentru cariera mea in film sau televiziune. Dar, chiar daca nu va fi asa, aceasta calatorie in lumea Disney va ramane pentru totdeuna o amintire foarte frumoasa.

PUSHtimea.ro: Povesteste-ne despre celelalte pasiuni ale tale!
Alexia: Imi place sa ies cu prietenii in timpul meu liber. Dansul este una dintre marile mele pasiuni, am facut 5 ani de dans de performanta. Imi place sa cant, sa fac sport, am facut 7 ani de inot de performanta, iar acum fac Pilates. Si ador sa ma uit la filme si seriale.

PUSHtimea.ro: Ce muzica asculti? Care este cartea preferata?
Alexia: Ascult aproape toate genurile de muzica, nu ma pot opri la o categorie anume pentru ca imi plac multe melodii frumoase, din diferite genuri.
Cartea mea preferata este “The fault in our stars”, de John Green.

PUSHtimea.ro: Cum arata o zi obisnuita din viata ta?
Alexia: Intr-o zi obisnuita ma trezesc, iau micul dejun, plec la scoala, apoi fie merg la meditatii, fie la sport. Imi fac temele, dupa care ascult muzica sau ma uit la seriale si apoi ma culc.

PUSHtimea.ro: Ce ti-ar placea sa faci “cand o sa fii mare”? Care este visul tau?
Alexia: Nu m-am gandit deocamdata catre ce domeniu vreau sa ma indrept, consider ca mai am timp. Visul meu este sa fiu fericita! Cred ca este cel mai important ca orice voi face sa-mi aduca multa bucurie.

PUSHtimea.ro: Ce ai vrea sa le transmiti cititorilor Pushtimea?
Alexia: Oricate obstacole ati intampina, nu renuntati la visul vostru!

PUSHtimea.ro: Multumim, Alexia. Si iti dorim ca visul tau sa devina realitate!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *